Over ons


ALGEMEEN

 

Tele Radio ontwikkelt, produceert en brengt radiografische systemen op de markt voor veelal industriële toepassingen.Over_ons_1

Het gebruik van een afstandsbediening resulteert in veel gevallen tot een betere en veiligere werkplek, het vergroot de bewegingsvrijheid en beperkt het risico op ongevallen.

De Tele Radio producten zijn optimaal afgestemd op de wensen van de gebruiker. Universele producten en maatwerkoplossingen die bijdragen aan een betere en veiligere werkplek.

Ons motto is dat iedere machine of toepassing draadloos kan worden aangestuurd, mits daarbij de juiste (veiligheids-) voorwaarden aanwezig zijn. Van bijvoorbeeld een eenvoudige sleutelhangerzender en plug-in ontvanger voor een geautomatiseerde toegang, tot aan een gecertificeerde veiligheidsbesturing met actieve noodstop en feedback voor een zware kraan.

 

 

DE PRODUCTENZenders

De producten van Tele Radio zijn innovatief. Door de toepassing van slimme software, speciale protocollen, hoogwaardige componenten, robuuste en ergonomisch verantwoorde behuizingen zijn de systemen in gebruik bij bedrijven die zoeken naar de meest betrouwbare en veilige draadloze besturing die zelfs bestand is tegen stof, kou, hitte, vuil en olie. Onze producten zijn met recht STRONG, SMART en SAFE.

 

 

 

MAATWERKOver_ons_3 

 

lokaal biedt Tele Radio de mogelijkheid voor maatwerk van de producten. De systemen kunnen naar wens worden voorzien andere schakelaars,
bekabeling, folies en bedrukkingen, software-aanpassingen, installatie op uw werkplek, servicecontracten etc.

 

HET BEDRIJF

Tele Radio is opgericht in 1955 en heeft zich sindsdien uitgebreid en ontwikkeld tot de wereldwijde Tele Radio groep. Het hoofdkantoor is gelegen in Zweden en er zijn officiële dochterbedrijven in Europa, de VS en Azië. Naast onze dochterbedrijven werken wij intensief samen met onze dealers en partners over de hele wereld.

TELE RADIO BENELUX

Tele Radio B.V. is een dochtermaatschappij van Tele Radio AB en verantwoordelijk voor Nederland, België en Luxemburg.

Vanuit Den Haag verzorgen wij de verkoop en service voor de Tele Radio producten. Onze eigen technische dienst verzorgt de speciaalbouw, (installatie-)ondersteuning, reparatie en garantie-afhandeling. Voor onze systemen zijn de meeste onderdelen los verkrijgbaar.

Tele Radio Benelux is voorraadhoudend. De zenders, ontvangers en onderdelen zijn veelal uit voorraad leverbaar en binnen 24 uur na bestelling bij u in huis.